Senior Bio

Patriots day

Plakat for filmen Patriots day

Mandag d. 03.04.2017

Onsdag d. 05.04.2017

Patriots Day er den dramatiske og hæsblæsende beretning om terrorangrebet under ´Boston Marathon´, den efterfølgende menneskejagt og de ekstraordinære eftervirkninger. Efter terrorangrebet slutter politibetjenten Tommy Saunders (Mark Wahlberg) sig sammen med overlevende, beredskabsfolk og efterforskere i et kapløb mod tiden for at fange bombemændene, før de slår til igen. Filmen følger desuden Special Agent Richard Deslauriers (Kevin Bacon), Politikommissær Ed Davis (John Goodman) og betjent Jeffrey Puglieses (J.K. Simmons), og deres historier flettes sammen i en intens, spændingsmættet og dramatisk fortælling om dagene omkring terrorangrebet og den menneskejagt, der fik hele verden til at holde vejret.
Kilde: Nordisk Film

Længde: 2:13
Instruktør: Peter Berg
Skuespillere: Mark Wahlberg, Michelle Monaghan, Melissa Benoist
Censur: Tilladt over 15 år

Dan Dream

Plakat for filmen Dan Dream - Med danske undertekster

Mandag d. 03.04.2017

Onsdag d. 05.04.2017

Efter Klovn går Casper Christensen og Frank Hvam nye veje med folkekomedien Dan Dream, der foregår i starten af 80erne.
DAN DREAM er en folkekomedie fra de tidlige 80’ere. Et vaskeægte dansk eventyr om mod, fælleskab og store drømme. Filmen følger en lille gruppe elskelige fantaster, der sætter sig for at gøre det umulige og skrive historie ved at udvikle verdens første elbil. Historien er frit inspireret af et af de mest ikoniske danske pressebilleder fra 1980’erne – præsentationen af den danske elbil ”Hope Whisper”, der kørte galt på et spektakulært pressemøde i Forum i 1983.
Kilde: Nordisk Film

Længde: 1:32
Instruktør: Jesper Rofelt
Skuespillere: Frank Hvam , Lars Hjortshøj, Peter Gantzler, Mia Lyhne, Casper Christensen, Magnus Millang, Stine Schröder Jensen, Louisa Aisin, Jacob Lohmann, Niclas Vessel Kølpin, Jelina Moumou Meyer
Censur: Frarådes under 7 år