Biografreklame i Megascope

Hos Dansk Reklame Film opnår du den bedst mulige kvalitet på lærredet med en billedopløsning på 2.073.600 pixels, optimal farvedybde og lyd. Vores distributionsformat er det samme som spillefilmene og afvikles med surround sound.

Bag Dansk Reklame Film, også kendt som DRF, står 30 dedikerede og passionerede medarbejdere med forskellig baggrund og kompetancer. Vi er et moderne salgshus med både sælgere, kreative, akademikere, teknikere og administrativt personale, der er gearet til at matche et krævende og foranderligt mediemarked.

DFR tilbyder både lokal, regional og national biografreklame, men også en række engagement produkter.

Biografreklamer virker!

Fantastisk lyd og opmærksomheden rettet mod lærredet betyder at reklamer set i biografen huskes bedre end reklamer set andre steder - hvilket diverse undersøgelser også viser. 

ATTRAKTIV MÅLGRUPPE

Biografgængerne er en aktiv og købedygtig målgruppe, der er svær at nå andre steder.

De er, i højere grad end dem der ikke går i biografen, socialt aktive, både i bylivet og på de sociale medier. De holder sig i høj grad opdateret, er interesseret i at have de nyeste produkter, er villige til at prøve nyt, og så elsker de at bruge penge på sig selv.

Få dit budskab ud til en attraktiv målgruppe.

KONTAKT OS - OG VI FINDER EN LØSNING DER PASSER TIL DIG

Dansk Reklame Film står klar til at høre om dine ønsker og idéer - og hjælpe dig med at få din reklame på lærredet i Megascope.

Læs mere om DRFs priser og betingelser, samt aktuelle nyheder her eller tag fat i Dansk Reklame Films lokal sælger, Nicolai Barrit Larsen på +45 23 20 50 59 eller pr. mail nbl@drf.dk.

Find specifikationerne her!

LOGO 2 DRF EGMONT MONO NEG