SAL A

Den største sal i Megascope! 215 højkvalitets luksus sæder, der kan indstilles elektronisk for maksimal komfort. Salen er ydermere udstyret med verdens bedste biograflyd DOLBY ATMOS, der sikrer den ultimative filmoplevelse i absolut verdensklasse. Vores digitale 4K RGB laser projektor sørger for knivskarpt billede på vores gigantiske 128 M2 store lærred.     

SAL B

Megascopes næststørste sal kan rumme 99 gæster, der naturligvis kan læne sig tilbage i luksuriøse recliner sæder. Solid Dolby 7.1 lyd kombineret med vores 4K laser projekter sørger for en særdeles fordybende filmoplevelse.    

SAL C & SAL D

Vores to tvillingesale er spejlinger af hinanden, og kan hver især rumme op til 65 gæster, der alle kan fornøje sig med filmoplevelser i Dolby 7.1 surroundsound med en billedside i digital 2K opløsning. Salene er perfekte til mindre firmaevents, konferencer eller præsentationer.

SAL E

Vores mindste og mest intime sal med plads til 29 personer. Den perfekte sal til events, der kræver fuld fokus fra salen. Er man en mindre gruppe, der bare ønsker at se en film sammen, er denne sal som skabt til filmhygge i mørket. Som alle vores andre sale, er SAL E naturligvis også udstyret med de lækreste luksus sæder.  

SAL F

Med 71 luksus sæder er SAL F den perfekte mellemstørrelse sal, der kan rumme alle typer af arrangementer. Som i vores andre sale er komforten i fokus, med god plads mellem rækkerne og brede armlæn på de lækre luksus sæder.